3-in-1 pakket

Een leven zonder internet, tv en telefoon kunnen we ons bijna niet meer indenken. Op abonnementen voor internet, tv en telefonie kunnen we veel geld besparen! De goedkoopste manier om deze diensten af te nemen is door middel van een alles-in-1 pakket. Dit houdt in dat je internet, tv en telefonie bij 1 aanbieder afneemt. Hierdoor krijg je veel korting en betaal je per maand veel minder dan wanneer je alle diensten bij een andere aanbieder afneemt! Zeker als je overstapt en een nieuwe klant wordt, kun je nog meer voordeel verwachten. Zo krijg je vaak een paar maanden korting op je premie. Heb je nog geen alles-in-1 pakket? Dan is dit het moment om over te stappen. Heb je al wel een alles-in-1 pakket? Bekijk dan eens of het 3-in-1 pakket nog aan jouw verbruik voldoet en bekijk of er wellicht een betere aanbieding is! Het overstappen is zo geregeld en je kunt veel geld besparen door te kiezen voor een goedkoop 3-in-1 pakket!

Goedkoopste en beste 3-in-1 pakket

Er zijn verschillende aanbieders waar je een 3-in-1 pakket kunt afsluiten met internet, tv en telefonie. Wij hebben alle 3-in-1 pakketten nauwkeurig bekeken en vergeleken om zo te bekijken hoe je het meeste geld kunt besparen. We hebben de 3 beste eruit gepikt met een uitleg erbij waarom juist deze 3-in-1 pakketten de beste en goedkoopste zijn!

1. UPC. Op nummer 1 staat het alles-in-1 pakket van UPC. Dit pakket is vergeleken bij de andere pakketten het meest compleet. Bij de meeste aanbieders krijg je alleen digitale tv, maar bij UPC zit analoge tv ook bij het pakket inbegrepen. Analoge tv is handig als je meerdere tv's in huis hebt en gemakkelijk wilt opnemen. Maar analoge tv is niet goedkoop! Als je dit los afsluit betaal je rond de 17 euro. Wil je geen analoge tv meer en alleen digitale of interactive tv? Dan kun je beter naar de 3-in-1 pakketten hieronder kijken omdat je dan goedkoper uit bent. Wil je wel graag analoge tv? Dan is het 3-in-1 pakket van UPC de beste optie. Nog meer voordelen van UPC: je hebt vergeleken bij de andere aanbieders het snelste internet voor de laagste prijs en er zijn vaak aanbiedingen dat je de eerste paar maanden korting krijgt!

Je hebt al een 3-in-1 pakket van UPC vanaf 47,50! De eerste 3 maanden betaal je 42,50. Het 3-in-1 pakket van UPC bestaat uit analoge en digitale tv, internet (minimaal 25 MB) en telefonie.

Overstappen naar het 3-in-1 pakket van UPC

2. Scarlet. Het allergoedkoopste 3-in-1 pakket kun je afsluiten bij Scarlet. Scarlet is relatief onbekend vergeleken met de andere aanbieders, maar doordat ze geen dure reclame campagnes houden kunnen ze de prijs voor het 3-in-1 pakket laag houden. Eigenlijk is het 3-in-1 pakket niet de juiste benaming, je krijgt bij Scarlet namelijk ook een simkaart. Deze kun je gebruiken met je mobiele telefoon, zodat je ook voordelig mobiel kunt bellen. Wil je zoveel geld besparen op je internet, tv en telefonie abonnement? Dan is Scarlet de beste optie!

Het 3-in-1 pakket van Scarlet kost 34,95 per maand. Het 3-in-1 pakket van Scarlet bestaat uit digitale tv, internet (20 MB), telefonie en een simkaart voor mobiel bellen.

Overstappen naar Scarlet

3. Tele2. Behalve het beste en goedkoopste 3-in-1 pakket zijn we ook altijd op zoek naar de beste aanbieding! De aanbieder met de beste aanbieding voor een 3-in-1 pakket is Tele2. Je betaalt namelijk nu het eerste jaar maar de helft van de prijs. Dit scheelt 20 euro per maand waardoor het totale voordeel oploopt tot 120 euro! Dit is een leuke manier om gemakkelijk geld te besparen. Behalve de korting krijg je ook nog 50 euro gratis filmtegoed zodat je thuis de leukste films kunt bekijken. Tele2 is de beste aanbieder als je snel geld wilt besparen en toch gebruikt wilt maken internet, tv en telefonie.

Het 3-in-1 pakket van Tele2 kost 40 euro per maand. De eerste 6 maanden betaal je 20 euro per maand plus je ontvangt 50 euro filmtegoed. Het 3-in-1 pakket van Tele2 bestaat uit digitale tv, internet (20 MB) en telefonie.

Overstappen naar Tele2

Maak jouw eigen website met JouwWeb