Autoverzekering

Veel mensen kunnen gemakkelijk geld besparen op hun autoverzekering. Het verschil tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering is namelijk meer dan honderd euro! Dit is de makkelijkste manier om geld te besparen. Door een goedkope autoverzekering af te sluiten heb je het eerste geld al verdiend. Maar het is ook belangrijk om naar het soort autoverzekering te kijken. Je kunt je auto namelijk op drie verschillende manieren verzekeren. Een WA autoverzekering is verplicht. Hiermee wordt de schade vergoed die jij bij een ander maakt. Bij een WA beperkt casco ben je ook verzekerd als je schade aan je eigen auto krijgt, zoals brandschade. Wil je je auto helemaal goed verzekeren, dan zul je moeten kiezen voor een WA casco autoverzekering. Hiermee wordt alle schade aan je auto vergoed, ook als het je eigen schuld is.

Een WA autoverzekering is het goedkoopst. Deze autoverzekering wordt aangeraden als je auto een lage dagwaarde heeft. Het is zonde om veel te betalen voor een autoverzekering terwij je auto nog maar een paar honderd euro waard is. Een WA beperkt casco wordt aangeraden voor auto's vanaf 5 jaar met een normale dagwaarde. Een WA casco autoverzekering kun je het beste afsluiten als je een (redelijk) nieuwe auto koopt. Hiervoor betaal je uiteraard het meest. Bedenk van tevoren goed op welke manier je verzekert wilt zijn en of je auto het nog waard is!

Top 3 autoverzekering

Zoals hierboven al beschreven kun je veel geld besparen door te kiezen voor een goedkope autoverzekering. We hebben verschillende autoverzekeringen vergeleken. Niet alleen de prijs is belangrijk, maar ook duidelijkheid staat voorop. Het is toch wel prettig als je precies weet waarvoor je verzekerd bent en hoe je alles moet regelen. Wil je overstappen naar een andere autoverzekering? Let dan wel altijd op de voorwaarden en of je schadevrije jaren worden meegenomen!

1. AllSecur. Eén van de goedkoopste en beste autoverzekeringen van dit moment is Allsecur. De autoverzekering van Allsecur heeft een uitgebreide dekking en geen eigen risico. Je kunt op de site heel gemakkelijk de premie voor je autoverzekering uitrekenen. Zo kun je gelijk vergelijken met je eigen autoverzekering. Is de autoverzekering van Allsecur goedkoper? Dan kun je deze online afsluiten. Het overstappen gaat heel makkelijk. Je kunt namelijk gebruik maken van de overstapservice. Je moet eerst een autoverzekering bij Allsecur aanvragen, wanneer dit gebeurt is sturen ze per mail een opzegbrief op. Deze moet je ondertekenen en terugsturen naar Allsecur. Zij regelen het dan verder met je huidige autoverzekering!

Autoverzekering afsluiten bij Allsecur

2. FBTO. Ook de autoverzekering van FBTO is een goede optie. Ook hierbij betaal je één van de laagste premies. Je kunt bij FBTO ook allerlei andere verzekeringen afsluiten zodat je alle verzekeringen bij elkaar hebt. Wil je een autoverzekering bij FBTO afsluiten? Kijk dan ook even na of je gebruik kunt maken van de collectiviteitskorting. Hiermee kun je nog meer geld besparen.

Autoverzekering afsluiten bij FBTO