Energie

Energie bespaar tips

Er zijn tal van manieren om geld te besparen op je energierekening. Kies bijvoorbeeld voor energiezuinige producten zoals de LED-lamp. Als je grote witgoed apparaten koopt zoals een wasmachine of vaatwasser, dan staat aangegeven hoe zuinig het apparaat is. Maar behalve energie zuinige producten is het ook belangrijk om te kijken hoe vaak en wanneer je iets gebruikt. Is het lekker weer? Dan kun je je was ook buiten ophangen. En is het nu echt nodig om heel de dag de tv/muziek/computer aan te laten staan? Ook als een apparaat op standby staat verbruikt hij energie! Veel huishoudens hebben een dubbele meter. Hiermee heb je 's nachts en in het weekend goedkope stroom. Door hier bewust rekening mee te houden kun je makkelijk geld besparen! Ook op je stookkosten kun je geld besparen. Laat de verwarming niet onnodig aanstaan. Zet hem pas aan als je beneden bent en draai hem 's avonds na het eten omlaag. Zorg voor zo min mogelijk tocht in huis zodat de warmte niet uit je huis kan ontsnappen!

De beste energieleveranciers om geld te besparen

De meeste mensen kunnen waarschijnlijk het meeste geld besparen door te kiezen voor een goedkope energieleverancier. Veel mensen zitten al jaren bij dezelfde energieleverancier omdat ze het wel prima vinden en het een gedoe vinden om over te stappen. Tegenwoordig is het overstappen juist een kleine moeite. Bij de meeste energieleveranciers kun je gebruik maken van een overstapservice. In dat geval regelt je nieuwe energieleverancier de overstap. Je hoeft er zelf niks meer voor te doen. Er zijn verschillende sites waar je energieleveranciers kunt vergelijken, maar op deze site houden we graag simpel en overzichtelijk. Daarom hebben we zelf de energieleveranciers vergeleken om tot de beste aanbiedingen te kopen. Met deze energieleveranciers weet je zeker dat je een laag tarief betaalt en sommige energieleveranciers geven graag wat extra's! Hieronder kun je de top 3 vinden van energieleveranciers met de beste aanbiedingen. Zo kun je heel gemakkelijk een leuk bedrag op je energie besparen!

Top 3 energieleveranciers

1. Energy Topdeal. Op nummer 1 staat de deal van Energy Topdeal. Zij zijn de samenwerking aangegaan met E.ON. E.ON is al jaren één van de goedkopere energieleveranciers. Zo weet je zeker dat je niet teveel voor energie betaalt. Maar behalve lage tarieven geeft E.ON nu in samenwerking met Energie Topdeal 2 gratis ventilator towers weg t.w.v 89,95. Zo kun je je huis verkoelen, maar je kunt ze natuurlijk ook verkopen. Met deze aanbieding kun je veel geld besparen!

Overstappen naar Energie Topdeal

2. BudgetEnergie. Bij BudgetEnergie hebben ze een leuke geld terug actie. Nieuwe klanten krijgen namelijk als ze overstappen en een 3-jarig contract afsluiten geld terug. De cashback actie wordt gegeven als korting. Je krijgt maar liefst 175 euro cashback op je jaarrekening. Komt je termijnbedrag overeen met je verbruik, dan kun je dus 175 euro op je rekening verwachten!

OVerstappen naar BudgetEnergie

3. Energie Direct. De goedkoopste energieleverancier op dit moment is Energie Direct. Het maakt in principe niet uit welk contract je neemt (1,3 of 5-jarig), als je de tarieven gaat vergelijken komt Energie Direct hier als goedkoopste uit. Afhankelijk van je verbruik kun je zo een hoop geld besparen. Wil je geen geld-terug of een leuk cadeau maar echt de allerlaagste tarieven? Dan is Energie Direct de beste optie!

Overstappen naar Energie Direct