Sim Only

Veel mensen kunnen veel geld besparen op hun telefoonrekening. De makkelijke manier om een lagere telefoonrekening te krijgen is door minder gebruik te maken van je telefoon. Het is logisch dat je goedkoper uit bent als je minder belt en smst. Dat geldt ook voor internet. Sterker nog, vraag jezelf eens af of je nu echt internet op je telefoon nodig hebt!

Een ander punt waarop je kunt bezuinigen is door een telefoon abonnement te kiezen die bij jouw telefoongedrag past. Bij de meeste telecom-aanbieders ga je fors meer betalen als je buiten je bundel komt. Een lage belbundel is goedkoper, maar als je er fors overheen komt, dan betaal je gelijk de hoofdprijs. Bekijk voor jezelf hoeveel je belt en smst in een maand. Ga bij jezelf na of dit wellicht iets minder kunt en kies een abonnement die bij je past.

De derde manier om geld te besparen op je telefoonrekening is door te kiezen voor een Sim Only abonnement. Een gratis telefoon bij je abonnement klinkt leuk, maar onthoud wel dat de tarieven bij een abonnement met telefoon een stuk hoger liggen dan bij een Sim Only abonnement! Heb je nog een goedwerkende telefoon waar je tevreden over bent? Dan kun je als je contract is afgelopen het best overstappen naar een Sim Only abonnement. Heb je geen telefoon of werkt hij niet goed meer? Koop dan een los en goedkoop model en sluit een Sim Only abonnement af! Waar kun je het goedkoopste Sim Only abonnement afsluiten?

Top 3 goedkoopste Sim Only abonnementen

Telecombedrijven kunnen het altijd mooi brengen. Als je contract afloopt dan krijg je voor hetzelfde geld een prachtige nieuwe telefoon! Wat er niet bij verteld wordt is dat je minder belminuten krijgt of dat je na een paar maanden meer gaat betalen. Je kunt veel geld besparen als je even goed oplet bij het afsluiten van een telefoon abonnement. De goedkoopste telefoon abonnementen zijn de Sim Only abonnementen. De tarieven voor bellen, smsen en internet zijn een stuk lager zodat je veel geld kunt besparen op je telefoonrekening. Na even zoeken hebben we de 3 beste en goedkoopste Sim Only abonnementen op een rij gezet. Begin nu met geld besparen en stap over naar een Sim Only abonnement! Let er wel op dat als je een nieuwe telefoon koopt, deze simlockvrij is. Bij de meeste losse toestellen is dit het geval. Heb je een telefoon van je oude provider of nog van je abonnement? Na afloop van je abonnement kun je vaak kosteloos een code vragen om het toestel simlockvrij te maken.

1. Simpel. Je kunt bij Simpel een zeer goedkoop Sim Only abonnement afsluiten. Het grote voordeel van Simpel is dat het abonnement zeer duidelijk in elkaar steekt. Bij andere providers is het nogal eens zoeken wat er nu precies in je abonnement zit en wat wel en niet wordt vergoed. Bij Simpel kun je zelf je abonnement samenstellen. Bedenk van tevoren wat je nodig hebt en sluit daar je abonnement op aan. Tip: je kunt beter een wat ruimer abonnement nemen. Je belt en smst namelijk zeer goedkoop binnen je bundel, maar buiten je bundel ga je een stuk meer betalen. Een ander pluspunt van Simpel is het belplafond. Je kunt zelf instellen tot welk bedrag je buiten je bundel wilt bellen. Heb je het belplafond bereikt? Dan kan je nog wel bereikt worden, maar je zal zelf niet meer kunnen bellen en smsen. Dat is niet leuk uiteraard, maar zo houd je je telefoonrekening wel binnen te perken. Ook voor kinderen is een belplafond ideaal!

Je kunt bij Simpel je eigen abonnement samenstellen:

  • Je betaalt 2,50 per 100 belminuten
  • Je betaalt 2,50 per 100 smsjes
  • Je betaalt 2,50 per 50 MB internet

Sim Only abonnement bij Simpel afsluiten

2. Telfort. Ook bij Telfort kun je een voordelig Sim Only abonnement afsluiten. Het Sim Only abonnement van Telfort is vooral een aanrader voor mensen die redelijk wat bellen en smsen. Des te hoger het aantal belminuten, smsjes of internet, des te meer voordeel krijg je. Je gaat in verhouding steeds minder betalen. Ook bij Telfort kun je zelf je Sim Only abonnement samenstellen. Een populair Sim Only abonnement kun je hieronder vinden. Maar meer of minder belminuten, smsjes en internet is ook mogelijk! Een ander voordeel van Telfort is dat je tegen betaling extra uitbreidingen kunt afsluiten bij je abonnement zoas onbeperkt bellen naar vaste nummers en naar andere Telfort klanten!

Een populair Sim Only van Telfort is:

  • Je krijgt 300 belminuten voor 7 euro
  • Je krijgt 500 smsjes voor 6 euro
  • Je krijgt 500 MB internet voor 12 euro

Sim Only abonnement bij Telfort afsluiten

3. Simyo. Een derde goede optie is het Sim Only abonnement van Simpel. Het voordeel van providers die zich vooral op Sim Only abonnementen richten is dat ze precies weten met welke abonnementen ze hun klanten het grootste plezier doen. De Sim Only abonnementen zo samengesteld dat veel mensen zich er in kunnen vinden. De abonnementen zijn vernoemd naar het bedrag zoals Simyo Zelden en Simyo Veel. Je kiest het Sim Only abonnement dat bij jouw telefoon gedrag past. Je kunt bij Simyo verschillende uitbreidingen bij je Sim Only abonnement afsluiten zoals internet of 1000 smsjes! De abonnemente van Simyo zijn het meest geschikt voor mensen met een gemiddeld telefoonverbruik.

Het meest gekozen Sim Only abonnement is als volgt:

  • 250 belminuten/smsjes voor 6,99
  • 200 MB internet voor 6,99

Sim Only abonnement bij Simyou afsluiten